Het hele jaar door comfort op maat dankzij onze airco

Een efficiënte oplossing op maat voor een woning zonder zorgen, 4 seizoenen lang.

Een complete oplossing voor een optimale luchtkwaliteit

Bij airconditioning denken de meeste mensen spontaan een het koelen van de woning op een zwoele zomerse zonnedag. Terecht, maar die blazende bak aan de muur van uw kamer kan zoveel meer. Het is eigenlijk een hoogtechnologisch toestel dat niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen, lucht reinigen, de luchtvochtigheid regelen en ga zo maar door. Het hele binnenklimaat wordt onder handen genomen zodat u van een optimale luchtkwaliteit kunt genieten. 

Airco zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid, de temperatuur en de ventilatie optimaal zijn voor uw gezondheid en comfort. Lucht wordt gezuiverd van stof, pollen, bacteriën en andere vervuilende stoffen. U kiest uw favoriete kamertemperatuur en de airco doet de rest. Zo kunt u genieten van een frisse en aangename leefomgeving, ongeacht het seizoen.

IMG 6353 scaled e1694519286241

Snelle installatie met duurzame materialen van topmerken

Stijlvol, duurzaam en comfortbooster. De installatie duurt maar even en u geniet van een airco voor het leven!

De tijd dat het installeren van airconditioning een huzarenwerk was, is voorgoed voorbij. Dankzij hun expertise en ervaring zorgen de techniekers van Gigotec voor een snelle installatie met gebruik van kwaliteitsvolle materialen van klinkende merken zoals Mitsubishi, Viessmann, Bosch en Panasonic. Duurzame merken met duurzame systemen en een garantie om U tegen te zeggen; Hiermee zit u lange tijd gegarandeerd goed. Want enkel het beste is goed genoeg om 4 seizoenen lang van uw woning een aangename omgeving te maken. Een plek waar comfort en algemeen welzijn centraal staan. 

De airco’s van tegenwoordig gaan bovendien naadloos op in uw interieur. Ze ogen modern en high-tec waardoor ze eerder een eye-catching aanvulling dan een hangend accessoire vormen. De kans is groot op heel wat wow’s en de wauw’s bij het zien van deze verbluffende systemen.

Klantenreviews

Geef uw comfort en algemene welzijn een boost

Laten we samen uw leven nog aangenamer maken. Contacteer ons nu.

Interesse?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Onze gegevens