Verzamel de kracht van de zon en wind met een thuisbatterij

Creëer een netwerk van oneindige energie door het synchrone samenspel tussen zonnepanelen, Een dynamisch energienet en een thuisbatterij

Zonnepanelen, Een dynamisch energietarief en een thuisbatterij: het perfecte trio

Wist u dat u met uw zonnepanelen gemiddeld 30% van uw energierekening dekt en dat dit dankzij een thuisbatterij tot wel 70% stijgt? Een thuisbatterij is dan ook een interessante investering voor wie duurzaam en voordelig wil omgaan met energie. Met een thuisbatterij kunt u de overtollige elektriciteit die uw zonnepanelen overdag produceren, opslaan en later gebruiken wanneer u meer verbruikt of wanneer de zon niet schijnt.

Een slimme thuisbatterij gaat ook energie verhandelen ( kopen en verkopen) als de prijs op het net het interessantst  is. (kopen wanneer zeer goedkoop, verkopen wanneer zeer duur). Dit gebeurt op basis van de EPEX Energiebeurs met dag en uurprijzen.  Hierdoor behaal je een ongeëvenaard financieel rendement uit uw batterijsysteem. Zo koop je in de winter goedkope winndenergie uit het net om uw warmtepomp mee te voeden. Uw systeem wordt zo 4 seizoenen zuinig, goedkoop en ecologisch. Terwijl een standaard huisbatterij slechts 25% van het jaar efficiënt is, zijn onze slimme huisbatterijen 365 dagen per jaar efficiënt, ook tijdens de winter in donkere dagen, wanneer uw woning veel energie vraagt.

Om het ecologische en voordelige verhaal nog beter te maken, zijn we grote fan van onze duurzame drievuldigheid ofwel de combinatie zonnepanelen-slimme thuisbatterij-warmtepomp. Een warmtepomp heeft sowieso slechts een beperkte hoeveelheid elektriciteit nodig. In combinatie met een slimme thuisbatterij wordt het echter helemaal interessant. Een win-win situatie. uw woning te verwarmen of te koelen. Van een ecologischsuccesverhaal gesproken! En uw portemonnee haalt er ook voordeel uit!

IMG 0168 scaled e1694512972690 1

Gigotec is BLIQ partner

Optimaal energieverbruik dankzij slim sturingssysteem

Ga intelligent en energie-efficiënt door het leven dankzij ons automatisch sturingssysteem

Dankzij ons slim sturingssysteem zal uw warmtepomp in combinatie met uw thuisbatterij en uw zonnepanelen leiden tot een hoger rendement, een lager energieverbruik en een lagere CO2-uitstoot. Een slimme sturing gaat de warmtepomp namelijk aansturen op basis van de vraag naar warmte, de beschikbaarheid van zonne-energie en de capaciteit van de thuisbatterij. Zo kan de warmtepomp optimaal gebruikmaken van de duurzame energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen en die wordt opgeslagen in de thuisbatterij.

Klantenreviews

Klaar voor uw eigen zonnepanelen met slimme thuisbatterij?

Laat de zon in uw hart en in uw woning met uw zonnepanelen en een thuisbatterij

Had u toch nog graag wat meer uitleg of wenst u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte? De mensen van Gigotech staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek meteen waarom zoveel mensen voor de combinatie zonnepanelen-thuisbatterij-warmtepomp kiezen.

Contacteer ons voor een groenere toekomst

Duurzaam hoeft niet duur te zijn! Draag nu uw steentje bij!

Onze gegevens